joi, 8 martie 2012

Taxa si permis de pescuit sportiv si recreativ 2012

Cum se poate obtine permisul de pescuit fara efort

Sediul ANPA de la Iasi s-a desfiintat era situat in Copou pe la Agronomie.
De aceea am luat legatura cu cei de la ANPA Galati, cu D-l Inspector Bocaneala Vasile niste oameni foarte de treaba care te ajuta cu orice informatie legata de permise.
Pe scurt tot ce trebuie sa faceti este sa platiti o taxa la finante in valoare de 30 de RON, scanati o copie a cartii de identitate si a chitantei de la finante, pe care le trimiteti la ANPA Galati la urmatoarea adresa de e-mail : anpagalati@anpa.ro in atentia D-lui Inspector.
Mentionati ca vreti sa le primiti prin curierat cu plata la destinatar.
In momentul in care o sa va grupati cativa insi nici nu va mai conta pretul platit pentru transport.

Ulterior dupa ce primiti permisul care nu dureaza prea mult max. o saptamana mergeti in Copou la Politia de frontiere pentru a va lua in evidenta si a primi avizul care iti permite pescuitul pe apele de frontiera.

Si ca ultima informatie in momentul in care aveti de gand sa va deplasati la pescuit pe zona de frontiera Prut trebuie sa anuntati telefonic cu o zi inainte sau chiar in acea dimineata ca aveti de gand sa mergeti in zona si o sa va ceara un nr. de inregistrare pe care il veti primi de la Politia de frontiera de aceasta data din zona Manta Rosie langa Siraj.

Asta este tot ceea ce trebuie sa stiti si este valabil si anul acesta 2012.

FIR INTINS si nu de la plumb.




Un comentariu: