vineri, 27 aprilie 2012

Pescuit Sarca

O balta frumoasa pentru cei interesati de pescuit la caras si daca nadesti bine chiar ai posibilitatea sa pleci cu mult peste.
Ca localizare sa mai spun? europeana Iasi-Tg. Frumos in Sarca faceti la dreapta pe un drum mai de tara si mergeti pana la lac e simplu nu e mare istorie.


Specii de peste destule dar cu preponderenta caras nu ca balta nu ar avea peste mare dar este acoperit de apa si e mai greu de scos acum depinde de toane, ca nu numai noi avem de astea.

                                       La pescuit de ciuperci

Taxa undeva la 25 lei pe zi, noaptea este exclus (probabil atunci umbla monstrul).
Ziua trebuie neaparat sa aveti o umbrela ceva ca altfel, acum ca vin caldurile e belea risti sa vii rosu si nu ca rosioara.


 Uite de asta iubesc eu pescuitul la curgator mai ales la Prut e cu totul altceva padure, copaci, umbra ce sa mai, dar daca e prohibitie ne multumim si cu baltile.


Cei doi copaci din poza nu pot asigura umbra decat celor care stau sub ei :)), va dati seama ca e bataie de la primele ore pentru ocuparea locului.

Drumul este asa si asa ma refer de la european la lac.

Fir intins!

4 comentarii:

  1. buna pe ce data se deschide pescuitul la sarca si cat costa bonul

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai eu am scris mai sus taxa e 25 de lei.
    De deschis e oricand pentru ca e balta particulara si nu se tine cont de prohibitie. Duminica adica in data de 05.05.2012 o sa merg cu ceva prieteni sa vedem care e treaba acolo asa ca daca pana atunci nu ajungi la Sarca o sa-ti pot da detalii luni cred.

    RăspundețiȘtergere
  3. din data de 12.05.2012 s-a deschis (asta in caz ca nu ai urmarit Pescuit Sarca prohibitie) fire intinse sa ai

    RăspundețiȘtergere
  4. se poate pescui si in cursul saptamanii???

    RăspundețiȘtergere