joi, 31 mai 2012

Noul model de permis de pescuit ANPA 2012

Va prezint in premiera :)) noul model de permis valabil incepand de anul acesta eliberat in cazul meu de ANPA Galati. Niste oameni extraordinari care pot sa va furnizeze orice fel de informatii din domeniul pescuitului pe raurile din Romania.
Pentru informatii legate de cum poti obtine permisul, costuri, acte necesare, accesati: TAXA PERMIS 2012

Fata

Verso

Permisul este plastifiat idem cardului bancar numai ca e fara bani pe el poate scoatem ceva peste:))

Pe langa acesta va mai trebuie avizul de mediu: AVIZ DE ACCES ARIE PROTEJATA RAUL PRUT, pe restul apelor curgatoare aveti liber si fara acest aviz. Pentru procurarea acestui aviz care se elibereaza in mod gratuit, de catre cei de la asociatia Prietenii pescari, trebuie sa mergeti la unul dintre ei, eu personal am fost la  Planet Baits ca locatie Str. Cazangiilor Nr. 12, Iasi.
Mai exact pe Stefan cel mare, unde e Magic Pizza urcati scarile care dau in spatele blocului respectiv e si o firma de asigurari acolo, in spatele blocului faceti la stanga si e o usa de termopan alba, unde scrie Planet baits. Mergeti acolo va rezolva baietii in mod total gratuit. 


Si bineinteles avizul de la politia de frontiera din Copou.

Va prezint toate astea si va dau informatii care va pot ajuta tocmai in ideea ca in decurs de maxim trei saptamani incepe "Marea pescuiala".

Fiti pregatiti si fara frica, eu va salut,
Fir intins de la Lucica!!!



Un comentariu:

  1. Best free no deposit bonuses 2021 | Welcome Bonuses and Promotions
    Free Casino Bonuses and Promotions · BONUS: €1600* · BONUS: €1,000+ · DATAFREE: 포커 100% up to €1600 · MEMBER: 50% up to 출장안마 $1,000+ · REPAIR: 출장안마 100% up to 바카라 몬 €1,000+ 토토사이트 · E-MAIL.

    RăspundețiȘtergere