duminică, 15 aprilie 2012

Romanian Pie

Un desert simplu, delicios si usor de facut nu doar la Paste ci si oricand aveti chef de ceva dulce si nu vreti sa da-ti banii pe prostiile din comert cu fel de fel de stim noi ce.
O putem considera si ca o tarta cu branza de vaci - Romanian pie, (numai sa nu faceti ce a facut tipul din filmul American pie).


Ingrediente:
Pentru coca aveti nevoie de:
- 3 oua
- 10 linguri de zahar tos
- 10 linguri de ulei
- 10 linguri de lapte
- 10 linguri de faina
- un praf de copt

Pentru compozitia de branza aveti nevoie de:
- 500 g branza de vaci grasa preferabil din piata
- 50 g stafide
- 2 oua
- 6 linguri de zahar pudra
- o lingura de faina
- esenta de vanilie

Mod de preparare:
Pentru inceput pentru coca vom bate ouale cu zaharul pana se obtine o spuma. Adaugam laptele si uleiul amestecam dupa care punem faina si praful de copt.
Vom obtine un aluat de consistenta unei smantani mai groase.


Ungem o tava in acest caz rotunda cu unt si turnam compozitia.
Dam la cuptor aproximativ 15 minute, la o temperatura de 180 de grade.


Pentru umplutura amestecam branza cu zaharul si ouale dupa care adaugam zaharul, stafidele si esenta de vanilie. Lingura de faina se pune in acest amestec pentru ca branza sa nu mai lase zer.

Dupa cele 15 minute scoatem tava in care avem coca la cuptor si adaugam deasupra compozitia de branza. Dam la cuptor din nou pentru inca 25 de minute la 150 de grade.


Cam asta ar fi cu Romanian pie.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu