Sarim un pic mielul si ajungem la capra, pardon la pui. Nu ca, capra n-ar fi buna depinde la ce anume facem referire.
Ingrediente:
- un piept de pui
- doua cepe
- doua radacini de pastarnac (telina, patrunjel la alegere)
- maioneza (nu exagerati)
- zeama de lamaie
- sare
- piper
- patrunjel verde
- otet doua linguri
- 200 ml de apa
Mod de preparare:
Relativ simplu, se spala si se fierbe pieptul de pui bine dupa care se taie marunt.
Se spala si se curata radacina de pastarnac dupa care se da pe razatoarea mica.
Separat se pregateste maioneza.
Amestecam pieptul de pui cu ceapa marinata, pastarnacul si maioneza, stropim cu zeama de lamaie si asezonam cu sare si piper.
Deasupra presuram patrunjel tocat marunt.
Se serveste la micul dejun si nu numai.
Sa aveti
Pofta Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu